For mange kunder er det svært viktig å ha flere måter å få løst utfordringer på. At bedriften din er lett å kontakte og tilgjengelig gjennom flere kanaler, vil ofte være akkurat det du trenger.

E-post og chat

To servicer som er vesentlige for enhver bedrift er e-post og chat. Disse bør være godt synlige slik at kundene ikke må være nødt til å bruke altfor lang tid før de klarer å finne deg. En chat som er åpen så lenge som mulig der kundene kan få snakke med en kundekonsulent, betyr også mye. Kundene savner ofte å kunne ta kontakt med en person de kan forklare utfordringene sine til. Helst forventer kundene å få en løsning raskest mulig. Da er chat et viktig verktøy du må kunne tilby dem. Klikk deg videre online.

Kundeforum

Andre kunder vil gjerne høre med andre forbrukere om deres erfaring. Et kundeforum er ikke nødvendigvis nyttig for selve kundene, men for deg som næringsdrivende. Her vil mange kunder dele mye innsikt og meninger, noe som er svært verdifullt for din bedrift.

Sosiale medier

Sosiale medier er noe av det viktigste markedsføringsverktøyet som finnes i dag. Sørg for at du gir riktig informasjon til riktig målgruppe, samt at du alltid er tilgjengelig.