Livet er bedre med humor og latter, det er det liten tvil om. Det vi kan anbefale for rask og lett underholdning er å titte litt på ulike nettsider for inspirasjon til latter, spøker og videoer – enten de er profesjonelt laget eller hjemmesnekret, så finnes det mye som er morsomt å velge i der ute på verdensweben.

young couple having fun on the InternetFor morsomme bilder kan vi varmt anbefale lattr.no, her finner man alt fra suretrynede katter til rene vitser i tegneserieform. Hjemmelagede kaker som har slått feil, sprøe forslag til nyttårsfeiring og kule strektegninger er noen eksempler på hva som finnes her. Tragisk.com byr på humoristiske artikler – og noen ganger er det akkurat det man trenger for å komme seg gjennom dagen! Og glem ikke de allestedsnærværende memes; en presentasjon av morsomme kompilasjoner av informasjon gjort av den som har noe lystig å presentere for et evig lyttende publikum – Internett.

Vår representant for humor innen slotspill må bli Boom Brothers. Spillets symboler viser hvor spillet har sitt navn fra, nemlig den eksplosive brødretrioen. I tillegg finner man spesialfunksjonen Railtrack, en gratisspinnfunksjon samt en liten ekstrabonus som kalles 2nd chance – et tilfeldig ekstraspinn som kommer inn nå og da. Dette er i tillegg et av spillene som det er mulig å få gratisspinn på – dermed behøver ikke moroa koste flesk, selv om den er av høy kvalitet. For mer detaljer om gratisspinn kan du lese mer her. Det lønner seg å sjekke ut nettsider som Onlinekasinoer.com, som gir en nyttig oversikt over velkomsttilbud og bonuser man kan finne for nettspill – det gir mer moro for pengene!

Og sist, men ikke minst må vi nevne Youtube, som er en endeløs rekke av både nye og gamle fails i form av videoer, og det finnes bokstavlig talt en endeløs mengde av morsomme videoklipp, da det kontinuerlig lastes opp nye. Her kan man tilbringe så mye tid man bare vil med å le av andres blipper og dårlige valg!